Infaq Telaga

Amalan Infaq (termasuk telaga) merupakan salah satu sedekah jariyah yang mana pahalanya akan berterusan mengalir, meskipun selepas seseorang itu meninggal dunia.

– Tempoh siap pembinaan ialah 30 hari dari pembayaran.
– Setiap telaga akan siap di pasang batu penanda yang tertulis nama pemberi infaq. Sebagai bukti amanah di laksanakan dan menjadi ingatan kepada penderma dan penerima.
– Gambar dan video proses pembinaan telaga akan diberikan kepada penderma selepas telaga siap dibina sebagai bukti setiap proses di laksanakan oleh pihak InfaqCare sepenuhnya dan bukan pihak ke-3.
– Pihak InfaqCare ingin ucapkan Terima Kasih sepenuhnya kepada Penderma, kami mengambil tanggungjawab sepenuhnya untuk laksanakan sumbangan anda.

RM100.00RM800.00

Clear

This post is also available in: English

Kami membina Telaga siap dengan ‘Batu Penanda’ yang tertulis nama peserta sebagai bukti penyertaan dan pembinaan.

Sijil, gambar dan video telaga akan diberikan kepada penderma selepas telaga siap dibina. Gambar setiap proses pembinaan akan di sertakan sebagai bukti pihak InfaqCare menjalankan amanah yang di berikan dengan telus dan bertanggungjawab

Penyertaan dan Sumbangan anda akan membantu keberlansungan kehidupan, bekalan air yang bersih dan menjadi sumber makanan untuk pembangunan ummah di sana.

You may also like…